Уеб услуги

Web Service

[ Web design ][ Re-Design ][ Administration ]
[ Logo Design ][ Graphic Design ][ SEO ]
Администрация

Администрация

Website administration

 • Уеб администрирането е един от най-важните, но пренебрегвани аспекти на уеб разработката.
 • Техническата поддръжка е наша отговорност, следим за прекомерно натруpване на повредени файлове в инсталацията, обновяваме библиотеките ако са налични по нови версии, следим за коректна работа на SSL - Security Certificate и го актуализираме ако е необходимо и др.
 • Административните услуги се заплащат по ценоразпис или с годишен абонамент.
 • Има възможност изцяло да се откажете от нашите услуги, подписваме протокол за прехвърляне на администрацията и техническата поддръжка на клиента и предоставяме паролите за достъп до приложението, след което клиента е длъжен да ги смени с негови и съвместната ни работа приключва, ще бъде премахнат и нашия подпис от сайта.

CMS Управление

Предлагаме обучение за работа с CMS Panel

30 лв. на час

 • Вашият сайт идва със система за управление на съдържанието CMS / Content Management System, която ви позволява да влезете и да направите актуализации. Ние възприемаме подхода, каквото виждате извън административния панел това виждате и като влезете в администрацията. Това означава, че влизате в страницата и редактирате директно от предната част на уеб сайта.

Уеб базирани бизнес решения

Web based business solutions

 • Ние сме мотивирани да помагаме на други фирми да успеят. Нашите уеб базирани решения са създадени, за да подобрят начина, по който комуникирате с вашите клиенти, вашия екип и потребителите в интернет. Много проекти започват с уебсайт като средство за комуникация, но водят до подобряване на други бизнес процеси.

Годишен абонамент за администрация

Цената се определя в зависимост от проекта

Минимална цена за поддръжка

от 100 лв. ... на месец

( не е задължително )

Базовия абонамент включва:
 • 5 актуализации на месец или общо 60 за 1 календарна година, наблюдение на сайта чрез инструмента за администриране на Google, проследяване за възникнали файлове за грешки на самия сайт, пълна техническа поддръжка и управление на хостинга.
! Интересно
Някои клиенти казват от 100 лв.  . . . на месец  е много скъпо, добре, може да си назначите администратор на сайта, на пълен работен ден на заплата, ние ще проведем обучение, колко ще ви струва това на месец, най-вероятно от 1500 лв. . . . на месец  ?

Без договор за абонамент

No subscription agreement

 • Не е задължително да подписвате такъв договор ако сайта не се нуждае от постоянни актуализации, може да ползвате услугите ни по ценоразпис, само когато имате нужда.
 • ценоразпис на услугите >
Хостинг и управление:
 • Ние се грижим за вашия хостинг и управлението на сървъра. Това включва архивиране, поддръжка на сървъра и актуализации за управление на съдържанието, обновяване на софтуера при наличен такъв и др ...

Цена за управление на хостинга и техническа поддръжка

50 лв. на година

Безплатно

 1. Индивидуален дизайн
 2. 5 часа обучение за работа с CMS панела
 3. SEO оптимизация на вашия сайт
 4. Хостинг и домейн за първата година
[ Web design ][ Re-Design ][ Administration ]
[ Logo Design ][ Graphic Design ][ SEO ]
Администрация