Уеб услуги

Web Service

[ Logo Design ][ Graphic Design ][ SEO ]
Графичен и Лого дизайн

Графичен дизайн

Graphic design

  • Гафичния дизайн използва визуални композиции за предаване на идеи чрез типография, образност, цвят и форма. Няма един начин да се направи това и затова има няколко вида графичен дизайн, всеки със собствена област на специализация ... Въпреки че те често се припокриват, всеки вид графичен дизайн изисква специфичен набор от умения и техники за проектиране. Много дизайнери се специализират в един тип; други се фокусират върху набор от сродни, подобни типове. Но тъй като индустрията непрекъснато се променя, дизайнерите трябва да бъдат адаптивни и учещи през целия живот, за да могат да променят или добавят специализации през цялата си кариера. Независимо дали сте амбициозен дизайнер или търсите дизайнерски услуги за вашия бизнес, разбирането на видовете графичен дизайн ще ви помогне да намерите подходящото за вас и бизнеса ви решение.
Графичен и Лого дизайн

Дизайн на визуалната идентичност

Visual identity design

  • Марката е връзка между бизнес компания или организация и нейната аудитория. Идентичността на марката е начинът, по който организацията представя своята същност, цели и мотивация.
  • Графичният дизайн на визуалната идентичност е точно това: визуалните елементи на идентичността на марката, които действат като лице на марката, за да предават тези нематериални качества чрез образи, форми и цвят.
  • Дизайнерите, които се специализират в графичния дизайн на визуалната идентичност, си сътрудничат с представители на марката, за да създадат активи като лого, типография, цветни палитри и библиотеки с изображения, които представляват идентичността на марката. В допълнение към стандартните визитни картички, дизайнерите често разработват набор от визуални указания за марката (ръководства за стил), които описват най-добрите практики и предоставят примери за визуално брандиране, прилагано в различни медии. Тези указания помагат да се гарантира последователността на марката в бъдещите приложения.
  • Графичните дизайнери за визуална идентичност трябва да притежават общи познания за всички видове графичен дизайн, за да създадат дизайнерски елементи, които са подходящи за всички визуални медии. Те също се нуждаят от отлична комуникация, концептуални и творчески умения, както и мотивация за изследване на индустрии, организации, тенденции и конкуренти.

Цена

По договаряне

Ще изготвим оферта на база на вашите изисквания

[ Logo Design ][ Graphic Design ][ SEO ]
Графичен и Лого дизайн