цени

Цена за изработка на сайт

Price for making a website

  • Изработката на сайт е необходимо решение за всеки бизнес, чрез сайта вашата фирма ще бъде достъпна за вашите клиенти 24 ч. / 365 дни в годината. Всички които се интересуват от вашата дейност и продукти, ще получат необходимата информация в реално време. Важни критерии при изработката на уеб сайт...
  • Уеб дизайна трябва да е съобразен с идентичността на фирмата и нейната дейност.
  • Не използваме готови - web template, не е ясно кой има достъп до съдържанието на ниво програмен код , не знаем кой е програмирал тези инструменти. Всеки наш сайт се изготвя с индивидуален дизайн и подход за всеки отделен клиент, дори към сайтове с ограничен бюджет ние подхождаме с необходимото внимание.
  • Сайта трябва да е с опростен дизайн и приятен за ползване, без излишни елементи или реклами, някои клиенти се изкушават да пуснат реклами в сайта си, като не си дават сметка че техния сайт не е новинарски с огромна аудитория, прихода им от реклама ще е нищожен, но пък ще има голям ефект в това да дразнят и отблъскват потенциалните си клиенти.
  • Навигацията е от съществено значение за бързата работа на сайта, с до 2-3 клика потребителя трябва да получи достъп до необходимата му информация.
  •  Не на последно място програмирането на функционалностите и ключовите думи чрез които сайта комуникира на машинно ниво с търсещите машини, трябва да са професионално и внимателно изпълнени. 
  • Нивото на професионализъм при изработката на вашия уеб сайт ще говори много и за вашата фирмата.

Базова цена за изработка на сайт

Price for making a website

Всеки проект е строго индивидуален, не е възможно да се определи обща цена, но ще посочим базова цена която да служи за ориентир. След обсъждане на конкретения проект и насоките за развитието му се изготвя оферта към клиента.
Искам оферта >

Цена

920 лв.

Цената включва:

Регистрация на домейн, Настройка на хостинг панела, Инсталация на: htaccess PHP files, CMS Panel, SSL Security Certificate, Индивидуален Уеб дизайн, Структуриране на сайта

Не е включено:

Обработка и зареждане на сайта с информация, Обучение на персонала за работа с админ панела, Лого дизайн - ако клиента няма лого или иска да го смени и всичко което не е описано по горе

Безплатно:

Tехническа поддръжка, хостинг и домейн за първата година

Годишна такса

Annual fee

Цена

170 лв.

Цената включва:

Домейн, хостинг, техническа поддръжка, мониторинг на сайта и др.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

Technical parameters

цени

Услуги

Services

Изработка на лого
ако нямате или искате да го смените
цени
Администрация на сайта
всеки сайт се нуждае от професионална поддръжка
цени
Обучение за работа с административния панел
предлагаме обучение на място или дистанционно
цени
Зареждане с информация
опция при която клиента не разполага в момента с обучен служител който да зареди магазина
цени