Уеб услуги

Web Service

Уеб дизайн

Уеб дизайн

Website design

  • Уеб дизайнът включва много различни умения и дисциплини в производството и поддръжката на уебсайтовете. Различните области на уеб дизайна включват уеб графичен дизайн, дизайн на интерфейса, авторство, включително стандартизиран и патентован софтуер, дизайн на потребителския опит и оптимизация за търсачки.

Мобилни устройства

Mobile devices

  • Използването на мобилни устройства за сърфиране в интернет нараства с астрономическа скорост, но за съжаление голяма част от мрежата не е оптимизирана за тези мобилни устройства. Мобилните устройства често са ограничени от размера на дисплея и изискват различен подход към това как съдържанието е показано на екрана. Множество различни размери на екрани съществуват между телефони, таблети, настолни компютри, игрови конзоли, телевизори и др. Размерите на екраните са различни на видовете устройства, които се използват от различните потребители, така че е важно сайтът ви да се адаптира към всеки размер на екрана.

Отзивчив уеб дизайн

Responsive Web Design - RWD

  • Отзивчивият уеб дизайн, първоначално е дефиниран от Итън Маркот в "A List Apart " електронно списание за технологии, той разисква темата как да се отговори на нуждите на потребителите и различните видове устройствата, които те използват. Оформлението се променя в зависимост от размера и възможностите на устройството. Например, на телефона потребителите ще виждат съдържание, показвано в изглед на една колона, на таблетa ще се показва същото съдържание в две колони, на настолния компютър в четири колони, по този начин потребителя ще има ясен изглед на информацията, независимо от устройството, което използва. Това е възможно най-опростената дефиниция на адаптивния уеб дизайн, технологичното изпълнение не е толкова лесно и  до този момент програмистите дописват кодовете и развиват технологията.

Цена

Безплатно

Всички наши проекти идват с индивидуален уеб дизайн

Уеб дизайн