Уеб услуги

Web Service

Обновяване на сайт

Обновяване на сайт

Website Re-Design

  • В дигиталния свят технологиите много бързо се развиват и променят, дори да сме изработили сайта си преди 1 г., може вече да е остарял, изискванията за безопасност и защита на личните данни също са основателна причина за обновяване на сайта.

Защо да обновяваме стария сайт вместо да изработим нов ?

  • На практика обновения сайт е нов, разликата е, че при обновяването се запазват добрите позиции които е реализирал стария сайт, рейтинга на домейна и други полезни постижения.

Технология при обновяване на сайт:

  • Задълбочено проучване какво би трябвало да се запази и ще бъде от полза за новия сайт и какво да се премахне като безполезно. Разполагаме с инструмент, разработка на Google, с който може да се проследи работата на стария сайт и разликата във функционирането му след обновяването. Ще прегледаме и сайтовете на топ 10 от вашите преки конкуренти, това проучване ще ни даде допълнителна насока за действията които трябва да предприемем.

Определяне на приоритети:

  • Това, в което сте най-добри и продуктивни във вашата дейност, е основен приоритет, клиентите ви и потенциални партньори трябва да се запознаят с вашите силни страни и да се възползват от високото качество, което ще им предложите.

Визия на сайта:

  • Нещата тук са ясни, хората реагират добре на приятни изображения и бърза работа на сайта, машините четат и текстовете, в такъв случай: изображенията, бързата работа и текстовете са еднакво важни за сайта.

Реклама:

  • Някои собственици на сайтове се изкушават да пускат реклами на страниците си, ако сайта е медийно информационен и  се издържа от реклама това е разбираемо и правилно, но ако сайтът е с друга насоченост рекламите по скоро биха навредили на сайта и отблъснали потенциални клиенти. Ще признаем, че всички се дразним от натрапването на реклами.

Заключение:

  • Ако вече забелязвате някои проблеми във функционирането на вашия сайт, не ви харесва как изглежда, получавате забележки за сайта от приятели или партньори, в такъв случай е време за промяна!

Цена

По договаряне

Ще изготвим оферта на база на конкретния проект

Обновяване на сайт