Услуги

Service

Администрация

Администрация

Website administration

  • Уеб администрирането е един от най-важните, но пренебрегвани аспекти на уеб разработката. Може да мислите, че след кратко обучение вие вече сте уеб дизайнер или разработчик и може да си администрирате сам сайта, без да споменаваме тук техническата поддръжка, натрупването с времето на: error log file, обновяването на библиотеките на хостинг компанията и др., ако се заемете активно с администрацията, Честито ви спечелихте :) Вече нямате уеб сайт ! Обучението, което провеждаме за работа с Административния панел, е свързано с това да можете сами да променяте и коригирате вече създадени текстове и изображения, да коригирате цените, или адреса на вашата компания, намесата от ваша страна в настройките и организацията на работа на сайта може да доведат до повреда в цели сектори на сайта. С клиенти, които поемат отговорност за цялата администрация, техническа поддръжка, на собствен хостинг и собствен риск, подписваме декларация за отказ от отговорност и не подписваме с нашето име такива сайтове. Това не означава, че вие трябва да се ограничите и да не се развивате, ако трябва ще съсипете няколко сайта, но с течение на времето ще напреднете и ще постигнете успехи в дигиталната среда, стига да сте старателни и постоянни в усилията си, все пак е необходим и малко талант в сферата на дизайна и уеб пространствената архитектура.

Уеб базирани бизнес решения

Web based business solutions

  • Ние сме мотивирани да помагаме на други фирми да успеят. Нашите уеб базирани решения са създадени, за да подобрят начина, по който комуникирате с вашите клиенти, вашия екип и потребителите в интернет. Много проекти започват с уебсайт като средство за комуникация, но водят до подобряване на други бизнес процеси.

Уеб администрация

Website administration

  • Администрирането на уеб сайт, базиран при нас, се изпълнява при стриктни правила, за да не се повреди вече готовия и функциониращ уеб сайт, подкрепата е свързана с актуализиране на наличната информация с нова или напълно премахната. Тези актуализации се правят само ако е необходимо и собственика на сайта изисква това. Администрацията се осъществява от администратора на вашия сайт, който изисква подкрепа в определени случаи от: разработчиците на софтуера, техническата поддръжка на хостинг компанията и инструментите за наблюдение на Google Аdmin Тools.

Годишен абонамент

Цената се определя в зависимост от проекта

Минимална цена за поддръжка

100 лв. на месец

( не е задължително )

Базовия абонамент включва:
  • 5 актуализации на месец или общо 60 за 1 календарна година, наблюдение на сайта чрез инструмента за администриране на Google, проследяване на хакерски атаки или възникнали файлове за грешки на самия сайт и пълна поддръжка за собственика на сайта за правилното му функциониране в мрежата.
Хостинг и управление:
  • Ние се грижим за вашия хостинг и управлението на сървъра. Това включва архивиране, поддръжка на сървъра и актуализации за управление на съдържанието, обновяване на софтуера при наличен такъв и др ...

CMS Управление

Предлагаме обучение за работа с CMS Panel

30 лв. на час

  • Вашият сайт идва със система за управление на съдържанието CMS / Content Management System, която ви позволява да влезете и да направите актуализации. Ние възприемаме подхода, каквото виждате извън административния панел, това виждате и като влезете в администрацията. Това означава, че влизате в страницата и редактирате директно от предната част на уеб сайта.

Безплатно

  1. Индивидуален дизайн
  2. 5 часа обучение за работа с CMS панела
  3. SEO оптимизация на вашия сайт
  4. Хостинг и домейн за първата година
Администрация